Social Media
 

Wat ik doe

Wat ik doe

Social media

Op social media gebeurt veel. Ook voor uw bedrijf kan het interessant zijn om daar aan deel te nemen. Maar met het af en toe volgen van de berichten of het plaatsen van een berichtje bereikt u niet het optimale resultaat.
Klanten willen niet bestookt worden met reclame, maar vinden het wel interessant om nieuws en inhoudelijke berichten over een bepaalde dienst of product te lezen. Social media vormen daardoor een mooie aanvulling op het nieuws op uw website en nieuwsbrief. Met het plaatsen van berichten op twitter, LinkedIn en facebook laat u zien dat u dé inhoudelijk deskundige of dé expert bent op uw vakgebied.

Beheren accounts social media

Maar met het af en toe volgen van de berichten of het plaatsen van een berichtje bereikt u niet het optimale resultaat. Ik kan u helpen uw social media accounts te beheren door te volgen wat er binnen uw branche speelt en regelmatig berichten te plaatsen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Contact

Yvonne Michielsen

Yvonne Michielsen

M 06 55125330
yvonne@meesterlijketaal.nl

M.
T.

Social media

Gerelateerd

Wat ik doe

Ik ben tekstschrijver. Ik schrijf teksten voor brochures, websites, nieuwsbrieven, advertenties of andere communicatievormen. Ook kan ik uw teksten redigeren. Ik herschrijf ze tot prettig leesbare en goedlopende teksten.

Wat ik doe

Teksten redigeren

U heeft een tekst, maar twijfelt. Is het de goede tekst met de juiste toon en staan er geen spelfouten in?

Teksten redigeren